אוכל
צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור

לחמניות גבינה עם בננה

מתכון ללחמניות גבינה רכות, קטנות וחמאתיות עם טוויסט מתקתק של בננה

ברק חי חורש | טרה | פורסם 06/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

1 חבילה טוב טעם

350 גרם קמח תופח

150 גרם חמאה

1 כף קורנפלור

1 יחידה בננה – חתוכה לקוביות

מעט חמאה מומסת

מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

3 יוצרים אצבעות בצק, מסדרים אותן על תבנית עם נייר אפייה ומורחים אותן בחמאה מומסת.

4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך כ-35 דקות או עד הזהבת הלחמניות.