אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ארוחה בשעה: כנפי עוף ברוטב ברביקיו

הייתם רוצים ארוחת ברביקיו שמוכנה מבלי שהדלקתם את המנגל ואחרי ששהיתם לא יותר מעשר דקות במטבח? קיבלתם: כנפיים עסיסיות ופריכות עם טעם משגע שמכינים בתנור

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 10/09/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 100 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-45 שקלים

מרכיבים :

1 קילו כנפי עוף

300 מ"ל רוטב ברביקיו

700 גרם/ שקית תפו"א קטנים (שטוף)

3 קלחי תירס

אופן ההכנה:

1 בקערה מערבבים את הכנפיים עם רוטב הברביקיו.

 

2 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-30 דקות.

 

3 אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומורידים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-25 דקות נוספות.

 

4 בסיר מבשלים את קלחי התירס כ-15-18 דקות.

 

5 מגישים ביחד.

 

 * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט 

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים גבינות