צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
ארוחה בשעה: כנפי עוף ברוטב ברביקיו
הייתם רוצים ארוחת ברביקיו שמוכנה מבלי שהדלקתם את המנגל ואחרי ששהיתם לא יותר מעשר דקות במטבח? קיבלתם: כנפיים עסיסיות ופריכות עם טעם משגע שמכינים בתנור
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 10/09/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
עלות: כ-45 שקלים
מרכיבים :
1 קילו כנפי עוף
300 מ"ל רוטב ברביקיו
700 גרם/ שקית תפו"א קטנים (שטוף)
3 קלחי תירס
אופן ההכנה:
1 בקערה מערבבים את הכנפיים עם רוטב הברביקיו.
2 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-30 דקות.
3 אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומורידים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-25 דקות נוספות.
4 בסיר מבשלים את קלחי התירס כ-15-18 דקות.
5 מגישים ביחד.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!