אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

הכי מהיר שיש: פלפלים ממולאים גבינות

ארוחת הצהריים המושלמת לערב החג: קונים פלפלים קלויים בצנצנת, ממלאים בגבינות והופה לתנור. מתכון סופר-מגניב, שבו רוב העבודה נעשית בכלל בסופר

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 03/09/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 פלפלים קלויים על האש (ניתן להשיג בכל סופר - מגיע בצנצנת זכוכית)

5-6 כפות פירורי פנקו

2 שיני שום, קצוצות

למילוי:

250 גרם ריקוטה

150 גרם גבינה בולגרית

50 גרם פרמזן מגוררת

חופן עירית קצוצה

2 כפות פירורי פנקו

מלח

3 ענפי תימין

אופן ההכנה:

1 שוטפים בעדינות את הפלפלים ומניחים במסננת.

2 מערבבים בקערה 3-4 כפות מהפנקו עם השום.

3 בקערה נפרדת מערבבים ריקוטה, גבינה בולגרית, פרמזן, עירית, 2 כפות פנקו (ללא שום) ומעט מלח.

4 מחממים תנור ל-180 מעלות.

5 ממלאים את הפלפלים בעדינות בתערובת הגבינה. מפזרים על תבנית האפייה את פירורי הפנקו והשום, ומסדרים עליהם את הפלפלים. מניחים את ענפי התימין ואופים 15 דקות.

 * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט 

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו גלילות חצילים עם בשר

>> כל המתכונים לראש השנה