צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שוקיים לוהטות: עוף חריף בתנור
תזהרו מהשוקיים האלה, שנראות תמימות כשהן מונחות להן בתבנית וקוראות לכם לארוחת צהריים – בעצם הן לוהטות ומלאות בפלפל
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 11/11/13
- זמן עבודהחמישים דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
עלות: כ-60 שקלים
מרכיבים (5 מנות):
15 יחידות שוקיים או 8 יחידות כרעיים
1 בצל חתוך לפרוסות
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
2 פלפלים ירוקים חריפים
כף שמן שומשום
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
כף כפיר ליים (לא חובה)
מיץ מלימון 1 סחוט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 בקערה מערבבים את כל המצרכים.
2. מניחים בתבנית אפייה (עדיף פיירקס), מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-35 דקות.
3 מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות.
4 אפשר להגיש מעל אורז לבן או נודלס.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט