אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שוקיים לוהטות: עוף חריף בתנור

תזהרו מהשוקיים האלה, שנראות תמימות כשהן מונחות להן בתבנית וקוראות לכם לארוחת צהריים – בעצם הן לוהטות ומלאות בפלפל

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 11/11/13 
  • זמן עבודהחמישים דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-60 שקלים

מרכיבים (5 מנות):

15 יחידות שוקיים או 8 יחידות כרעיים

1 בצל חתוך לפרוסות

5 שיני שום חתוכות לפרוסות

2 פלפלים ירוקים חריפים

כף שמן שומשום

כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

כף כפיר ליים (לא חובה)

מיץ מלימון 1 סחוט

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

 1 בקערה מערבבים את כל המצרכים.

 

2.  מניחים בתבנית אפייה (עדיף פיירקס), מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-35 דקות.

 

3 מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות.

 

4 אפשר להגיש מעל אורז לבן או נודלס.

 

* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו אורז עם נקניקיות וכל טוב