אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מנה ב-20 דקות: סלט פסטה וסלק

זוז לצד סלט פסטה קלאסי - קבלו את גרסת הקיץ של סלט הפסטה המוכר עם עלי בייבי מרעננים, סלק טרי וצנוניות שמעניקות פריכות נפלאה ורוטב קליל ולא מכביד שעוטף את הכל. פייבוריט מיידי לכל עת

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 16/07/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

זמן הכנה: 8 דקות

זמן הכנה כולל: 20 דקות

עלות: כ-32 שקלים

מרכיבים :

חבילת עלי בייבי

1/2 חבילת פסטה קצרה, מבושלת על פי הוראות יצרן

בצל סגול, חתוך לפרוסת

2 צנוניות, חתוכות לפרוסות דקות

סלק (חי), חתוך לפרוסות דקות

300 גרם גרעיני תירס (מקופסה)

סלסלת פטריות טריות, חתוכות לפרוסות

לרוטב:

מיץ מלימון אחד

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

2 שיני שום

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מעבירים את כל חומרי הרוטב למיקסר וטוחנים לרוטב חלק.

2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ויוצקים מעל את הרוטב.

* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו סלט קיץ עם חצילים וטחינה
>> קארם: הפטיסרי הכי סודי בתל אביב