תבשיל נפלא לארוחת הצהריים או הערב - רק צריך להרתיח להקפיץ לערבב והאוכל מוכן. צמחונים יכולים להחליף את העוף בטופו.


זמן הכנה: 15 דקות
זמן הכנה כולל: 45 דקות
עלות: כ-45 שקלים
המרכיבים:
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
500 גרם פרגיות, חתוכות לקביות גדולות או רצועות
3 ענפים של בצל ירוק חתוך לעיגולים
3 שיני שום קצוצות
2-3 כפות שמן שומשום
5 כפות טריאקי
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
כף כוסברה (לא חובה)
אופן ההכנה:
1.מרתיחים את תפוחי האדמה כ-10 דקות, מסננים. מטגנים אותם בתוך סיר עם מעט שמן זית כ-5 דקות, מעבירים לצלחת.
2.מקפיצים את הפרגיות עם מעט שמן כ-5 דקות (שיקבלו קצת צבע).
3.מוסיפים אל הפרגיות את הבצל הירוק, השום, שמן השומשום, הטריאקי מלח ופלפל, מערבבים ולאחר 5 דקות מוסיפים גם את תפוחי האדמה.
4.מבשלים 15-20 דקות עם מכסה. מי שאוהב יכול לפזר מעט כוסברה מעל.
מתכון: דנה אלמוסני
צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
שתפו את המתכון עם החברים בפייסבוק