הכריך הפגזי הזה עובד גם בלי התאנים, אבל אנחנו בכל זאת ממליצים לא לוותר עליהן. זאת בדיוק העונה של התאנים הטריות, ואפילו אם נראה לכם משונה לדחוף פרי לסנדוויץ' - אנחנו מבטיחים שזה מוסיף המון. עכשיו, משסגרנו את הפינה הזאת, אפשר לגשת לעבודה.

כריך של אלופים - לפני (סטיילינג: שרה זיידמן) (צילום: אסף רונן)
כריך של אלופים - המצרכים (סטיילינג: שרה זיידמן)|צילום: אסף רונן
כריך של אלופים - אחרי (סטיילינג: שרה זיידמן) (צילום: אסף רונן)
כריך של אלופים - מוכן ומחכה לביס (סטיילינג: שרה זיידמן)|צילום: אסף רונן

כריך בשר של אלופים

זמן עבודה: 7 דקות
זמן הכנה כולל: 14 דקות
עלות: 56 שקלים

המצרכים (ל-2 מנות גדולות מאוד):
450 גר' שייטל פרוס דק (לבקש מהקצב)
2-3 כפיות מיונז
2 כפיות חרדל
2-3 תאנים טריות, חתוכות לפרוסות דקות
ארוגולה (אפשר להמיר בחסה או בכל ירק אחר)
כפית שמן קנולה או זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1 בגט שלם או 2 יחידות ג'בטה

אופן ההכנה:

1.מתבלים את הבשר במעט מלח ופלפל וצורבים במחבת עם מעט שמן בין חצי דקה לדקה מכל צד.

2.מורחים את הבגט בחרדל ומיונז, מניחים את הארוגולה, מעליה שכבה של בשר ומעל את התאנים.

3.חוצים את הבגט ל-2, וזוללים.

מתכון: דנה אלמוסני
צילומים: אסף רונן – צילום מזון, תדמית ופרסום
סטיילינג וכלי קרמיקה: שרה זיידמן, 054-4677202
המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"

>> בשבוע שעבר הכנו כבדים בסילאן על פירה
>> בואו לקנח בטארט תפוחים קטלני