למרק הזה קוראים Sopa de ajo, והוא עשוי משאריות לחם ישן והרבה שום ופפריקה. מכינים אותו בספרד והוא מצוין לחיזוק כל המערכות עם כמות השום שיש בו.
זמן הכנה: 15 דקות
זמן הכנה כולל: 30 דקות
עלות: כ-19 שקלים
המרכיבים:
3 כפות שמן זית
6 פרוסות לחם חתוכות לקוביות (ללא הקרום)
7 שיני שום קצוצות
כפית וחצי פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
700 מ"ל ציר ירקות או מים חמים
חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הלחם כ-3 דקות בסיר. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים, הלחם צריך להיות זהוב.
2. מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים כ-15 דקות.
3. מגישים עם מעט פטרוזיליה מעל ושמן זית.
* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!