יש קסם כזה, בבישול, שמאפשר להכניס לסיר שלושה-ארבעה מרכיבים - וכעבור 40 דקות לקבל מהם עולם ומלואו. הפעם אנחנו עם פתיתים ועוף, שבעזרת כמה תבלינים ובישול משותף הופכים לארוחה משביעה ומשמחת מאין כמוה. אנחנו בחרנו ללכת על הטעם הכורכומי - מי שלא אוהב יכול להסתפק בפפריקה, ולגוון בין מתוקה לחריפה. הצמחונים מוזמנים להחליף את השוקיים בטופו - ולהפחית את זמן הבישול ל-15 דקות.


תבשיל עוף ופתיתים
זמן הכנה:15 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: 35 שקלים
המצרכים:
3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
5 שוקי עוף (אפשר גם בלי העור)
1 חבילת פתיתים
3 שיני שום קצוצות
1/3 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
חצי חבילה של כוסברה, קצוצה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף.
2.משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.
3.מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים.
4.מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.
5.מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מתכון: דנה אלמוסני
צילומים וסטיילינג: בני גם זו לטובה
המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"