המצרכים:
1 ק"ג בצק עלים
2 כוסות סוכר
50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
1.מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ וגודל 25*40 ס"מ.
2.מפזרים כוס אחת של סוכר כך שיכסה את פני הבצק, וממשיכים לרדד עד שמגיעים למלבן של 30*45.
3.מחלקים את הבצק לרוחב ל-2 חלקים. משאירים כל חלק במקומו על שולחן העבודה.
4.מברישים כל חלק בחמאה מומסת ומפזרים עוד כוס סוכר. מגלגלים משני הצדדים לכיוון האמצע, ופורסים ליחידות בעובי חצי ס"מ.
5. מניחים את העוגיות על תבנית האפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
6.אופים ב-200 מעלות כ-20 דקות.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: העוגיות הכי קלות שיש