אוכל
צילום׃ מה יש לאכול

מרשמלו תוצרת בית

כשמכינים אותו לבד, הוא פתאום משתדרג לממתק ממש איכותי

טל סורסקי | מה יש לאכול | פורסם 21/02/10 
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 168 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 שקיות ג'לטין (28 גרם בסך הכל)

1 כוס מים

2 כוסות סוכר

שלושת רבעי כוס סירופ תירס

קורט מלח

2 כפות תמצית וניל

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערת המיקסר את הג'לטין עם חצי כוס מים וממתינים חצי שעה.

2 מערבבים בסיר בעל תחתית עבה את הסוכר, סירופ התירס, חצי כוס מים וקורט מלח. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 115 מעלות.

3 מפעילים את המיקסר עם ראש ההקצפה ומזליפים באיטיות את הסירופ שבושל לתערובת הג'לטין. לאחר 10 דקות מוסיפים שתי כפות תמצית וניל.

4 יוצקים את התערובת על חלקו החלק של משטח סיליקון ומשאירים לייבוש במשך 12 שעות.

5 בוזקים מעט אבקת סוכר וחותכים את המרשמלו לקוביות.