אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

חזרת של מסעדת קיטון

אדומה, חריפה ונהדרת. החזרת הכי מסורתית שיש

אורנה רסקין | מסעדת קיטון | פורסם 25/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 שורש חזרת

6 סלקים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס חומץ

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 חותכים את שורש חזרת לחתיכות קטנות ומשרים במים למשך חמש שעות.

2 שוטפים היטב את הסלק ומבשלים אותו במשך שעה בסיר מלא במים.

3 מסננים את המים, קולפים את הסלק, טוחנים אותו ומערבבים עם החזרת, החומץ, המלח והסוכר.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא! 

>> לעוד מנות ראשונות מומלצות לחג

>> כל המתכונים לפסח