שקדים ואגוזים מתובלים
שי לי ליפא עם מתכון לנשנוש הכי ממכר שתכינו במטבח שלכם: שקדים ואגוזים מתובלים במייפל בצ'ילי. זהירות! אי אפשר להפסיק איתם
שי לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 08/08/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 כפות שמן זית
כוס וחצי שקדים טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)
כוס וחצי אגוזי פקאן טבעיים (לא קלויים)
2 כפות סירופ מייפל אמיתי
1 כפית גדושה שבבי צ'ילי
1 כפית גדושה מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.
2 מוסיפים שמן זית, שקדים ואגוזים ומטגנים דקה-שתיים, תוך כדי בחישה, עד להזהבה קלה. נזהרים לא לשרוף.
3 מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מייפל, צ'ילי ומלח ומטגנים עוד כדקה-שתיים, תוך כדי בחישה, עד שהשקדים והאגוזים מצופים בתערובת ומזהיבים יותר. מצננים היטב.
4 שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבוע.