אוכל

שקדים ואגוזים מתובלים

שי לי ליפא עם מתכון לנשנוש הכי ממכר שתכינו במטבח שלכם: שקדים ואגוזים מתובלים במייפל בצ'ילי. זהירות! אי אפשר להפסיק איתם

שי לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 08/08/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 כפות שמן זית

כוס וחצי שקדים טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)

כוס וחצי אגוזי פקאן טבעיים (לא קלויים)

2 כפות סירופ מייפל אמיתי

1 כפית גדושה שבבי צ'ילי

1 כפית גדושה מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה.

2 מוסיפים שמן זית, שקדים ואגוזים ומטגנים דקה-שתיים, תוך כדי בחישה, עד להזהבה קלה. נזהרים לא לשרוף.

3 מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מייפל, צ'ילי ומלח ומטגנים עוד כדקה-שתיים, תוך כדי בחישה, עד שהשקדים והאגוזים מצופים בתערובת ומזהיבים יותר. מצננים היטב.

4 שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבוע.