אוכל
צילום׃ istockphoto

חרדל ביתי

חריף ועוקצני, ופשוט מאוד להכנה

ליה אור | mako | פורסם 16/11/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 79 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס אבקת חרדל (קונים גרגירי חרדל לבנים צהובים וטוחנים אותם, או שקונים את האבקה מוכנה)
2/3 כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס חומץ
קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים. 2. מחממים את התערובת על להבה בינונית עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. 3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות. 4. מעבירים לצנצנת מעוקרת ומצננים. * החרדל הביתי מחזיק במקרר כמה חודשים.