צילום׃ istockphoto
חרדל ביתי
חריף ועוקצני, ופשוט מאוד להכנה
ליה אור | mako
| פורסם 16/11/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס אבקת חרדל (קונים גרגירי חרדל לבנים צהובים וטוחנים אותם, או שקונים את האבקה מוכנה)
2/3 כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס חומץ
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים. 2. מחממים את התערובת על להבה בינונית עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. 3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות. 4. מעבירים לצנצנת מעוקרת ומצננים. * החרדל הביתי מחזיק במקרר כמה חודשים.