טבעות בצל
מילוי נימוח ובצלצלי, ללא החריפות הטבעית של הבצל, וציפוי קריספי טעים
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 בצלים גדולים
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות אבקת מרק עוף (או כל תיבול מועדף)
לבלילה:
1 ביצה
1 כוס מים
1/2-3/4 כוס קמח
מלח ופלפל (או תיבול אחר לפי הטעם)
לציפוי
פירורי לחם
אופן ההכנה:
1 טוחנים את הבצל במעבד מזון, מוציאים, סוחטים טוב טוב מעודפי הנוזלים ומחזירים למעבד. מוסיפים ביצה, קורנפלור ואבקת מרק עוף. מערבבים היטב.
2 כשעיסת הבצל מוכנה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתבנית מיני דונאטס ששומנה בספריי ועליו פוזרו פירורי לחם. מכניסים את התבנית להקפאה עד למחרת. אם אין לכם תבנית כזו, שטחו את התערובת בתבנית רגילה ולמחרת חתכו אותה לאצבעות.
3 למחרת שופכים מים רותחים על צידה האחורי של התבנית ובכמה מכות עדינות משחררים את הטבעות הקפואות. עד שמכינים את הבלילה ועד תהליך הטבילה והטיגון - כדאי להחזיק את הטבעות הקפואות בפריזר.
4 מערבבים יחד את מרכיבי הבלילה. טובלים את הטבעות בבלילה, מסירים שאריות טפטוף וטובלים בפירורי לחם. בעזרת מרית מניחים את הטבעות בשמן חם מאוד - טבילה קצרה (15 שניות) להזהבה בהירה. מניחים על נייר סופג ומגישים.
* ניתן להקפיא את הטבעות ולחמם בתנור או בטוסטר לפני ההגשה.