אוכל

חמאה מתובלת בטעמים

מתכון לחיסכון של שי-לי ליפא: חמאת תפוז וצ'ילי וחמאת שום ועשבי תיבול, שמכינים בצ'יק ושכיף למרוח על לחמניות חמות או על טוסט פריך

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 29/05/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחמאת צ'ילי-תפוז

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

קליפה מגוררת מתפוז אחד

2 כפות מיץ תפוזים

1 כפית שבבי צ'ילי

חצי כפית מלח

לחמאת עשבי תיבול ושום

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

שלושת רבעי כוס עשבי תיבול, קצוצים דק

2 שיני שום, כתושות

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל המצרכים לחמאה שרוצים להכין.

2 מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום. מורחים את תערובת החמאה על נייר האפייה, עוטפים ומגלגלים למעין נקניק.

3 מעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

* ניתן לשמור את החמאה במקרר כשבוע.