חמאה מתובלת בטעמים
מתכון לחיסכון של שי-לי ליפא: חמאת תפוז וצ'ילי וחמאת שום ועשבי תיבול, שמכינים בצ'יק ושכיף למרוח על לחמניות חמות או על טוסט פריך
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 29/05/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לחמאת צ'ילי-תפוז
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
קליפה מגוררת מתפוז אחד
2 כפות מיץ תפוזים
1 כפית שבבי צ'ילי
חצי כפית מלח
לחמאת עשבי תיבול ושום
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
שלושת רבעי כוס עשבי תיבול, קצוצים דק
2 שיני שום, כתושות
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל המצרכים לחמאה שרוצים להכין.
2 מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום. מורחים את תערובת החמאה על נייר האפייה, עוטפים ומגלגלים למעין נקניק.
3 מעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
* ניתן לשמור את החמאה במקרר כשבוע.