צילום׃ istockphoto
מכינים לבד: רוטב ברביקיו
פחות חומרים משמרים, יותר איכות וטעם
Natiie | פורום המתכונים של תפוז
| פורסם 14/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 כפות קטשופ
1 כפית חרדל
2 כפות מלאות רוטב סויה
2 כפיות דבש
חצי בצל
1 כפית צ'ילי יבש
2 שיני שום כתושות
6 כפות אספרסו או קפה מאוד חזק (בערך ¼ כוס)
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות.
2 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן.
3 מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה.
4 מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול.
* כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד.
* כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו.
>> חזה עוף ברוטב ברביקיו ביתי, מתוך הבלוג "אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך"