אוכל
צילום׃ istockphoto

מכינים לבד: רוטב ברביקיו

פחות חומרים משמרים, יותר איכות וטעם

Natiie | פורום המתכונים של תפוז | פורסם 14/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 263 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כפות קטשופ
1 כפית חרדל
2 כפות מלאות רוטב סויה
2 כפיות דבש
חצי בצל
1 כפית צ'ילי יבש
2 שיני שום כתושות
6 כפות אספרסו או קפה מאוד חזק (בערך ¼ כוס)

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות.

2 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן.

3 מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה.

4 מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול.

* כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד.

* כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו.

>> חזה עוף ברוטב ברביקיו ביתי, מתוך הבלוג "אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך"