צילום׃ יחסי ציבור
עוגיות עבאדי ביתיות
כל כך פשוטות, שכואב הלב לא להכין אותן לבד. קבלו את העוגיות המלוחות שיכבשו לכם את המטבח
CooknBake | פורום המתכונים של תפוז
| פורסם 08/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קילו קמח רגיל
1 כף מלח גדושה
2 כוסות שומשום
2 כוסות בירה לבנה
כוס וחצי שמן
½ כוס מים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את השמן, המים והבירה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה (אפשר במיקסר).
3 יוצרים כדורים קטנים, ודוחפים אצבע למרכז כל כדור עד שנוצר חור. מרחיבים את החור לאט לאט עד שנוצר כעך יפה. אפשר להכין גם עוגיות עגולות וגם מקלות - מה שבא (אני ממליצה בכל מקרה לעשות אותם דקים).
4 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. ניתן לאפות 2 תבניות יחד בתכנית טורבו.
טיפ: לאחר שהתבנית האחרונה מוכנה, מכבים את התנור ומכניסים את התבניות בחזרה, עד לייבוש מלא של העוגיות.