אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוגיות עבאדי ביתיות

כל כך פשוטות, שכואב הלב לא להכין אותן לבד. קבלו את העוגיות המלוחות שיכבשו לכם את המטבח

CooknBake | פורום המתכונים של תפוז | פורסם 08/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 813 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו קמח רגיל
1 כף מלח גדושה
2 כוסות שומשום
2 כוסות בירה לבנה
כוס וחצי שמן
½ כוס מים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את השמן, המים והבירה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה (אפשר במיקסר).

3 יוצרים כדורים קטנים, ודוחפים אצבע למרכז כל כדור עד שנוצר חור. מרחיבים את החור לאט לאט עד שנוצר כעך יפה. אפשר להכין גם עוגיות עגולות וגם מקלות - מה שבא (אני ממליצה בכל מקרה לעשות אותם דקים).

4 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. ניתן לאפות 2 תבניות יחד בתכנית טורבו.

טיפ: לאחר שהתבנית האחרונה מוכנה, מכבים את התנור ומכניסים את התבניות בחזרה, עד לייבוש מלא של העוגיות.