צילום׃ istockphoto
מכינים לבד: שניצל עוף ותירס
כמו קנוי, רק טעים פי מיליון. מנה שילדים מתים עליה
ליה אור | mako
| פורסם 01/04/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
600 גרם עוף טחון
קופסת שימורים של תירס
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם (או לפי הצורך)
מעט רוטב צ'ילי מתוק (בערך כף)
מלח
פלפל לבן
לטיגון:
פירורי לחם
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 טוחנים את גרגירי התירס (אפשר להשאיר חלק לא טחונים, או לטחון הכל).
2 מערבבים את התירס עם העוף, הביצים ופירורי הלחם. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומתבלים במלח ובמעט פלפל לבן. אם העיסה רכה מדי - מוסיפים עוד פירורי לחם. אם יש זמן - מעבירים למקרר לצינון קצר.
3 מחממים שמן במחבת (בגובה של כחצי ס"מ).
4 יוצרים מהתערובת קציצות/שניצלים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.