אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

פיצה פיתה הכי טעימה שיש

בימים טרופים אלו כל מה שאנחנו צריכים זה מתכונים מהירים, והמתכון הזה הוא הכי מהיר שיש - 15 דקות של עבודה (בלחץ) ויש לכם פיצה פיתה משודרגת. התוספות אגב, נתונות לבחירתכם

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 09/07/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 389 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 פיתות

חמאה

4 כפות ממרח עגבניות מיובשות

6 פילה אנשובי

200 גרם גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

1 פותחים את הפיתות ל-2 עיגולים. 

2 מורחים כל חצי פיתה בחמאה, ומעל כף ממרח עגבניות מיובשות.

3 חותכים את האנשובי לחתיכות קטנות ומפזרים באופן שווה על גבי ממרח העגבניות.

4 מפזרים מעל כל פיתה חופן נדיב של גבינה צהובה מגוררת, ואופים ממש מתחת לגריל בחום הכי גבוה של התנור, 4 עד 5 דקות.

>> בשבוע שעבר הכנו מאפה גבינת ריקוטה ומשמשים
>> מתכון ספידי: עוף בלימון וג'ינג'ר ב-20 דקות