צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
פיצה פיתה הכי טעימה שיש
בימים טרופים אלו כל מה שאנחנו צריכים זה מתכונים מהירים, והמתכון הזה הוא הכי מהיר שיש - 15 דקות של עבודה (בלחץ) ויש לכם פיצה פיתה משודרגת. התוספות אגב, נתונות לבחירתכם
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 09/07/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 פיתות
חמאה
4 כפות ממרח עגבניות מיובשות
6 פילה אנשובי
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1 פותחים את הפיתות ל-2 עיגולים.
2 מורחים כל חצי פיתה בחמאה, ומעל כף ממרח עגבניות מיובשות.
3 חותכים את האנשובי לחתיכות קטנות ומפזרים באופן שווה על גבי ממרח העגבניות.
4 מפזרים מעל כל פיתה חופן נדיב של גבינה צהובה מגוררת, ואופים ממש מתחת לגריל בחום הכי גבוה של התנור, 4 עד 5 דקות.