אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

פיצה-פיתה שוקולד ובננות

רוצים לקחת את הפיתה עם שוקולד שלכם למחוזות חדשים ויפים? קבלו את ההצעה של אביבה, רק שימו לב - אחרי שמנסים אי אפשר לחזור לאחור

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 17/07/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

מרכיבים:

2 פיתות

חמאה

4 כפות ממרח שוקולד (או שוקולד אגוזים), גדושות

2 בננות

50 גרם פרוסות שקדים לבנים

4 כפיות סוכר דמררה

אופן ההכנה:

1 חוצים כל פיתה לרוחב ל-2 עיגולים נפרדים. מורחים כל עיגול בחמאה, ומעל מורחים כף גדושה של ממרח שוקולד.

2 מקלפים את הבננות ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.

3 מפזרים את הבננות באופן שווה על השוקולד. מפזרים מעט פרוסות שקדים מעל, וזורים סוכר חום.

4 אופים בחום מקסימלי מתחת לגריל 4-5 דקות. מגישים חם.

>> בשבוע שעבר טרפנו פיצה-פיתה

>> מאפה ריקוטה-משמש שיגרום לכם לזרוח