אוכל
צילום׃ רותם אלון גלעדי, mako אוכל

פסטה סלמון

מה יוצא כשמכניסים למחבת אחת קוביות סלמון, עגבניות מיובשות ועלי תרד? מנה בריאה, צבעונית ומשביעה, שהולכת נהדר עם הפסטה שנשארה לכם מאתמול. ככה מכינים גורמה במהירות האור – עם מינימום כלים ומינימום מצרכים

רותם אלון גלעדי | mako אוכל | פורסם 11/05/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 117 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שמן זית

נתח סלמון (400 גרם), חתוך לקוביות (ללא עור)

2 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות

חופן עלי תרד טריים, שטופים

2  כוסות פסטה מבושלת

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים מעט שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים את קוביות הדג, ממליחים קלות וצולים מכל הצדדים 4-6 דקות.

2 מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת עלי התרד ומערבבים עם נתחי הדג במשך 2 דקות.

פסטה סלמון במחבת (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)
פסטה סלמון במחבת|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

3 מוסיפים את הפסטה יחד עם מעט שמן (רצוי להשתמש בשמן מצנצנת העגבניות המיובשות) ומקפיצים ביחד.

4 מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.