אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פנקייקס תפוחי אדמה

חודשיים של בישול עם הילדים - או לכל הפחות על הראש של הילדים - מגיעים תכף לקיצם, ואנחנו לגמרי מתכוונים לחגוג את זה עם המנה הזו, שהיא ספק לביבה ספק פנקייק, ומה שבטוח זה שהיא טעימה מיליונים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 30/08/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 185 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

3 כוסות תפוחי אדמה (בערך שניים ענקיים) מבושלים, מעוכים לפירה

חצי כוס גבינה צהובה מגוררת

חצי כוס קמח תופח

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

מעט שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה גדולה. 

2 מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים כל פנקייק משני הצדדים עד להזהבה.

לאתר של שרית - מיס פטל

* אפשר לשדרג את הפנקייקס עם חופן עירית קצוצה ו/או גזר קטן מגורד.

>> מתכון לפנקייק נוסף כשר לפסח

בתיאבון!