אוכל
צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako

סלט ביצים ותפוחי אדמה בלי טיפת מיונז

מתכון לסלט ביצים ותפוחי אדמה בלי מיונז. ואתם יודעים משהו? הוא אפילו לא חסר פה לשנייה אחת. התוצאה היא סלט יותר קליל, עם פטרוזיליה ובצל ותיבול בכיוון ים תיכוני. בלי תבלינים ושמן מדובר ב-5 מרכיבים בדיוק

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 28/12/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 122 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 תפוחי אדמה בינונים-גדולים

2 ביצים L

2 גבעולי בצל ירוק

חופן קטן של פטרוזיליה (בערך רבע צרור)

4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

רבע כף כמון

רבע כף מלח

רבע כף פלפל שחור 

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה והביצים עד שהתפודים רכים מספיק שמזלג נכנס אליהם ללא התנגדות.

2 קולפים את תפוחי האדמה והביצים, פורסים אותם לקוביות גסות ושמים בקערה.

3 קוצצים את הבצל ועלי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.

רגע לפני תיבול (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
רגע לפני תיבול|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

3 מתבלים: מוסיפים שמן זית, כמון, מלח, פלפל שחור גרוס ומיץ מחצי לימון. מערבבים היטב, ומגישים. 

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

סלט ביצים ותפוחי אדמה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
סלט ביצים ותפוחי אדמה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako