צילום׃ רותם אלון גלעדי, mako אוכל
שוקופאי חלומי ב-5 מרכיבים
בצק ממולא שוקולד חם עם מעטפת קריספית מפנקת - זה אולי נשמע כמו חלום, אבל זה בעצם דורש מכם רק כמה מצרכים בסיסיים ו-10 דקות עבודה. אם גם אתם נולדתם באייטיז, הקינוח הנוסטלגי הזה מוקדש לכם באהבה
רותם אלון גלעדי | mako אוכל
| פורסם 14/08/19
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 שוקולד למריחה 350 גרם (או כל ממרח מתוק אחר שאתם אוהבים)
1 חבילת טורטיות קטנות
2 ביצים
1 שקית פירורי לחם
1 כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מורחים כף וחצי של ממרח שוקולד במרכז כל טורטייה.

2 מקפלים פנימה את הקצוות העליונים והתחתונים של הטורטייה ואז מקפלים את הקצוות האחרים מעל המלית (בצורת מעטפת).
3 טורפים שתי ביצים, מעבירים לצלחת וטובלים בבלילה את הטורטייה המקופלת.
4 שמים את פירורי הלחם על צלחת וטובלים בהם את הטורטייה עם הבלילה עד לציפוי מלא מכל הצדדים.

6 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הטורטייה טיגון עדין (לא עמוק) מכל צד, עד שפירורי הלחם מזהיבים.