אוכל
צילום׃ אסף רונן

פסטה ברוטב שמנת ושום

המדור הזה כבר הוכיח לנו לא פעם שפסטה טובה לא צריכה יותר מ-5 מרכיבים, והנה הוא עושה את זה שוב: פסטה שמנתית, קרמית ועשירה, שתפנק אתכם כמו שמיכת פוך בלילה חורפי

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 05/02/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 384 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת פסטה

2 מיכלים שמנת חמוצה

6 שיני שום, קצוצות דק

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

2 מטגנים בסיר את השום 5 שניות, מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומיד מערבבים עם הפסטה.

צילום: אסף רונן

>> עוד מתכונים עד 5 מרכיבים

* שדרוגים: תמיד אפשר להוסיף הרבה פרמזן מגורר וכמה עלי בזיליקום או תימין.