אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

גלידת שוקולד ביתית וקלה להכנה

אחרי חורף שנמשך לפחות 8 חודשים - ככה לפחות זה הרגיש - אנחנו מתרגשים לקבל את הימים החמים כמו שראוי להם לימים חמים להתקבל: עם גלידה, איך לא. 4 מרכיבים, דקה הכנה. שיחוק

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 30/04/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 399 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז

4 כפות אבקת קקאו

שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

2 מוסיפים את החלב המרוכז ואבקת הקקאו ומקציפים עוד כחצי דקה עד לקבלת מרקם חלק.

3 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בכף עץ עד לפיזור אחיד.

4 יוצקים לקופסה אטומה ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.