אוכל
צילום׃ Alexander Prokopenko, Shutterstock

ספגטי קצ'ו אה פפה

פלפל שחור וגבינת פקורינו - זה כל מה שתצטרכו בשביל לתקתק את מנת הפסטה הזו, אחת החביבות עלינו מהמטבח האיטלקי. אין, פשוט אין על מנות ב-5 מרכיבים (כולל מלח ופלפל!)

גיל גוטקין | mako אוכל | פורסם 28/10/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 332 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת ספגטי דק

3 כפות שמן זית

כפית פלפל שחור גרוס (עדיף גרוס טרי)

כוס וחצי גבינת פקורינו מגורדת (אם אין ברירה, אפשר גם פרמזן עזת טעם)

מלח

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.

2 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (שתכיל את כל הפסטה). מוסיפים את הפלפל ומטגנים כדקה.

>> עוד מתכונים ב-5 מרכיבים

3 קצת לפני שהפסטה מוכנה מוציאים מהסיר כוס וחצי ממי הבישול ושומרים בצד. כשהיא מוכנה מסננים אותה.

4 מוסיפים למחבת עם הפלפל כוס מהמים ששמרנו ומביאים לרתיחה. מוסיפים למחבת את הפסטה המוכנה ומערבבים עד שכולה מצופה במים. אם היא יבשה מדי, מוסיפים גם את חצי כוס המים הנותרת.

5 מוסיפים למחבת את הגבינה ומערבבים במרץ עד שכולה נמסה. ממליחים לפי הצורך ומגישים מיד.