אוכל
צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako

באונטי - כדורי קוקוס מצופים שוקולד

עם ובלי קשר לפורים - תמיד טוב שיש קינוח טבעוני במקפיא, ועוד יותר טוב שלא צריך לעבוד קשה בשבילו. קינוח קוקוס משגע שאין שום סיבה בעולם להוציא עליו כסף בחוץ

יעל קצב | אוכל טוב, mako | פורסם 01/03/22 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס קוקוס טחון

חצי כוס קרם קוקוס

חצי כוס אבקת סוכר

חצי כפית תמצית וניל

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות קרם קוקוס או שמנת צמחית

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקוקוס, קרם הקוקוס, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לאיחוד. נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה כדי שהקוקוס יספח את הנוזלים ויהיה נוח יותר לעבודה.

>> מתכונים לאוזני המן

>> מתכונים לפורים

>> רעיונות למשלוח מנות

2 מעצבים בידיים כדורים או אצבעות של קוקוס ומכניסים למקפיא לכחצי שעה, עד להתקשות (בשלב הזה התערובת מאוד רכה. אל חשש, היא תתקשה במקפיא).

באונטי - העיסה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
העיסה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
באונטי - מבפנים (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
מבפנים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

3 מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד יחד עם קרם הקוקוס או השמנת הצמחית.

4 טובלים את חטיפי הקוקוס הקפואים בשוקולד ומניחים על רשת, כדי לתת לעודפי השוקולד לטפטף. שומרים במקפיא.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.