צילום׃ shutterstock_ Natali Zakharova
פריטטה תפוחי אדמה וגבינה צהובה
הפריטטה הזאת כל כך פשוטה להכנה, שלא תבינו איך בזבזתם עד עכשיו ארוחות שלמות על סתם חביתה. רק 5 מרכיבים - והרי לכם מה שאנחנו קוראים לו "חביבה" – שילוב חלומי בין חביתה ללביבה
רותם אלון גלעדי | mako אוכל
| פורסם 27/08/19
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 תפוחי אדמה בינוניים
4 ביצים
1 בצל קצוץ
4 כפות גבינה צהובה מגורדת (כחצי כוס)
2 כפות חמאה (אפשר להחליף בשמן)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם על פומפייה. סוחטים מהם נוזלים.
2 שוברים את הביצים לתוך קערה, מכניסים את תפוחי האדמה המגוררים, מוסיפים את הגבינה והתיבול ומערבבים.
3 ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל להזהבה קלה.
3 יוצקים את התערובת למחבת ומבשלים עם מכסה על אש בינונית חמש דקות.
4 הופכים את הלביבה ומבשלים לחמש דקות נוספות. בתאבון.