אוכל
צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

סופלה נוטלה בשני מרכיבים וזהו

זה באמת המתכון לקינוח מבוסס-נוטלה הכי קל שיש. עד כמה? בואו נגיד ככה: אם יש לכם בבית שתי ביצים וצנצנת נוטלה שעוד לא חפרתם בה עד סופה - אתם מסודרים. סופלה טעים ורך שאפשר גם לתת לילדים להכין

יעל קצב | אוכל טוב, mako | פורסם 15/02/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל 4-5 מנות:

2 ביצים

חצי כוס נוטלה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף לבן וחזק.

3 בקערה נפרדת מערבבים את הנוטלה והחלמונים בקערה, מוסיפים פנימה את קצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עם לקקן עד לאיחוד.

סופלה נוטלה - וככה זה לפני האפייה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סופלה נוטלה - וככה זה לפני האפייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

4 ממלאים את תבניות הסופלה בבלילה כשלושת רבעי מגובה התבנית ואופים במשך 17-18 דקות. אם רוצים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.