צילום׃ Elena Trukhina, shutterstock
שוקי עוף קריספיות בתנור
עם כמעט כלום מצרכים ובפחות משעה אחת, הפינוק האולטימטיבי יכול להיות שלכם - שוקי עוף פריכות אפויות. תקראו לזה KFC בלי כל השמן, או פולקע קריספי - אנחנו נקרא לזה טעים, מהיר וקל
גיל גוטקין | mako אוכל
| פורסם 13/11/18
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
8 שוקי עוף (פולקע)
2 כפות מיונז
כפית חרדל חלק
כוס פירורי לחם פנקו
קורט פתיתי צ'ילי (או פפריקה אם לא אוהבים חריף)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים את החרדל והמיונז יחד בקערה.
3 בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם והצ'ילי.
4 טובלים את שוקי העוף בתערובת המיונז והחרדל, ומצפים אותם בשכבה דקה. אפשר להיפטר מעודפים בעזרת סכין או כפית.
5 טובלים את השוקיים בקערת פירורי לחם ומצפים מכל הכיוונים.
6 מניחים את השוקיים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 25-30 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים והעוף מוכן. מגישים מיד.