אוכל
צילום׃ Elena Trukhina, shutterstock

שוקי עוף קריספיות בתנור

עם כמעט כלום מצרכים ובפחות משעה אחת, הפינוק האולטימטיבי יכול להיות שלכם - שוקי עוף פריכות אפויות. תקראו לזה KFC בלי כל השמן, או פולקע קריספי - אנחנו נקרא לזה טעים, מהיר וקל

גיל גוטקין | mako אוכל | פורסם 13/11/18 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 123 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 שוקי עוף (פולקע)

2 כפות מיונז

כפית חרדל חלק

כוס פירורי לחם פנקו

קורט פתיתי צ'ילי (או פפריקה אם לא אוהבים חריף)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את החרדל והמיונז יחד בקערה.

3 בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם והצ'ילי.

4 טובלים את שוקי העוף בתערובת המיונז והחרדל, ומצפים אותם בשכבה דקה. אפשר להיפטר מעודפים בעזרת סכין או כפית.

5 טובלים את השוקיים בקערת פירורי לחם ומצפים מכל הכיוונים.

6 מניחים את השוקיים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 25-30 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים והעוף מוכן. מגישים מיד.