אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

נודלס עם ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים

הנה ארוחת הערב הבאה שלכם: נודלס ברוטב שמכינים בזמן שהאטריות מתבשלות, והוא אפילו לא צריך בישול בעצמו. ברוקולי, חמאת בוטנים, סויה ושום - מה צריך יותר מזה?

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 24/10/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 110 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

1 חבילה (400 גרם) נודלס

1 תפרחת ברוקולי גדולה, מופרדת לפרחים בגודל 3-2 ס"מ

3 כפות גדושות חמאת בוטנים

3 כפות רוטב סויה

3 שיני שום, כתוש גרוס

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הנודלס והברוקולי 5-4 דקות עד לדרגת אל דנטה. שומרים חצי כוס ממי הבישול של הנודלס, ומסננים היטב.

2 מחזירים את הנודלס המסוננים לסיר החם.

3 מערבבים בקערית את חומרי הרוטב: חמאת בוטנים, רוטב סויה, 6-5 כפות ממי הבישול של הנודלס, שום ופלפל שחור עד לקבלת רוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד כף-שתיים מים.

4 יוצקים את הרוטב על הנודלס ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.

* מתוך "מתכון לחיסכון" של שי-לי ליפא.