אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר

גלידת צ'אנקי מאנקי ביתית

אם גם אתם מכורים לצ'אנקי מאנקי של בן אנד ג'ריס, כמו בערך כל מי שטעם את הגלידה הזאת אי פעם, אנחנו שמחים מאוד לספק לכם מתכון להכנה ביתית שלה, עם בננות, אגוזי מלך ושוקולד (ויש גם גרסה פרווה!)

ברק יחזקאלי | במהירות הברק | פורסם 28/02/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 בננות בשלות, קפואות

פחית חלב ממותק ומרוכז (אם רוצים לשמור על כשרות אפשר לוותר, עדיין ייצא טעים)

כוס אגוזי מלך, קלויים ושבורים לחתיכות גדולות

שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס

סירופ מייפל אמיתי 

אופן ההכנה:

1 מכניסים את הבננות והחלב המרוכז למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.

2 מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים פנימה את אגוזי המלך והשוקולד צ'יפס.

3 מחלקים לכלים אישיים (כך זה קופא מהר יותר וחוסך מלחמת כפיות על הגלידה).

4 מכניסים למקפיא להתגבשות, מזלפים קצת מייפל ומגישים.