אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

קרם ברולה ב-3 מרכיבים

אפשר להכין קרם ברולה לפי כל כללי הטקס (ויש לא מעט), ואפשר גם להשתמש באיזו גלידה שרוצים (או איזו גלידה שנשארה במקפיא), ביצה אחת וכפית סוכר. חצי דקה במיקרו, חצי שעה בתנור, בילוי טוב במקרר - וזה שלכם

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 15/10/19 
  • זמן עבודהיותר משעתיים
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

200 גרם גלידת שמנת

חלמון מביצה אחת

סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-140 מעלות. 

2 ממיסים את הגלידה במיקרוגל במשך כחצי דקה. 

3 מוסיפים לגלידה המומסת את החלמון ומערבבים היטב.

4 מוזגים את התערובת לכלים אישיים חסיני חום ומסדרים על תבנית התנור. 

קרם ברולה בשלושה מרכיבים - פיזור הסוכר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
קרם ברולה בשלושה מרכיבים - פיזור הסוכר|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5 יוצקים לתבנית מים חמים עד למחצית מגובה הכלים האישיים ואופים 25-35 דקות. 

6 מוציאים מהתנור כשהקרם רוטט מעט במרכז, מצננים ומעבירים למקרר לכמה שעות.

7 לפני ההגשה מפזרים בכל כלי אישי כפית סוכר ושורפים אותו בעזרת ברנר (אם אין ברנר אפשר לאפות בתנור בתוכנית גריל עליון לכמה דקות). בתיאבון.

קרם ברולה בשלושה מרכיבים - אחרי חריכת הסוכר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
קרם ברולה בשלושה מרכיבים - אחרי חריכת הסוכר|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

קרם ברולה בטעמי גלידה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
קרם ברולה בטעמי גלידה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב