צילום׃ Nonnakrit, ShutterStock
מאפה גבינות ותרד שילדים אוהבים
בחופש הגדול כדאי לשלב בתפריט הילדים מאכלים מזינים שמחזירים את האנרגיה לגוף. אבל איך תגרמו להם לאכול יותר ברזל, חלבון וויטמינים? בדיוק בשביל זה הומצא המאפה הגאוני הזה. 10 דקות עבודה ואתם מסודרים
| mako אוכל
| פורסם 16/07/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 גביע קוטג' 5% ומעלה
כוס גבינת מוצרלה מגורדת (ניתן להחליף בכל גבינה קשה שאתם אוהבים)
צרור עלי תרד
2 ביצים
2 כפות קמח תופח (לאפשרות ללא גלוטן אפשר להחליף בקמח פולנטה)
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 שמים בצד שליש מכמות המוצרלה ואת השאר מערבבים בקערה עם יתר המרכיבים.
3 יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה בינונית או שתי תבניות אינגליש קייק.
4 מפזרים את יתרת המוצרלה מעל הבלילה.
5 אופים במשך 30-40 דקות.
6 מצננים מעט ומגישים.
* אפשר לשדרג עם תבלינים נוספים לפי הטעם: אבקת שום, שבבי צ'ילי, פטרוזיליה מיובשת וכדומה.