אוכל
צילום׃ דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט

כדורי חלבה ושומשום

הטוויסט של הקוקוס משתלב עם החלבה בצורה מושלמת והופך כל ביס לחוויה

דודו אוטמזגין | אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט | פורסם 15/03/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (100 מנות):

מרכיבים

120גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
75 גרם (1/3 כוס ועוד 1/2 כף) סוכר
50 גרם (1/4 כוס) טחינה גולמית
30 מ"ל (2 כפות) חלב
200 גרם (1/2 1 כוסות פחות 1/2 כף) קמח
50 גרם קוקוס טחון
200 גרם שומשום

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הטחינה והחלב ומערבבים.

2 מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.

3 מגלגלים מהבצק כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ וטובלים בשומשום. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות. שומרים בכלי אטום עד חודש.