אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

עוגיות בויס

עוגיות גבינה מלוחות, פריכות ונפלאות שכיף להגיש לאורחים. רק תשמרו אותן עמוק בארון, אחרת תחסלו בעצמכם את כולן

דודו אוטמזגין | mako אוכל | פורסם 05/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (55 מנות):

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם גבינת צ'דר מגוררת

10 גרם (כף) מלח

10 גרם (כף) סוכר

35 גרם ביצה (ביצה אחת מס' 3)

300 גרם (2 כוסות ועוד 2 כפות) קמח

ביצה טרופה, להברשה

150 גרם תערובת של שומשום וקצח

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה, המלח, הסוכר והביצה לתערובת אחידה.

2 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכמה שעות במקרר.

3 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

4 מרדדים את הבצק המקורר למלבן בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ.

5 מורחים את העיגולים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום וקצח.

6 אופים 15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

דודו אוטמזגין, סטיילינג: ליאת אוטמזגין (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
דודו אוטמזגין. סטיילינג: ליאת אוטמזגין|צילום: אסף אמברם, mako אוכל