המרכיבים (ל-25 עוגיות ענקיות):
3 כוסות אבקת סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית מלח
140 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/2 1 כוסות (140 גרם) פקאנים קצוצים
4 חלבונים מביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
תבנית המרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 165 מעלות.
2. מערבבים יחד בקערה גדולה אבקת סוכר, קקאו ומלח. מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים.
3. מוסיפים חלבונים ומערבבים מעט רק עד אחידות. יש להיזהר מערבוב יתר.
4. יוצקים לתבנית תלוליות במרחק של 4 ס"מ אחת מהשנייה (יש להקפיד על הרווחים).
5. אופים עד שמעטפת העוגיות יבשה וסדוקה מעט, כ-25 דקות. מצננים ואוכלים.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת פרג ותפוזים
>> שווארמה בפיתה ב-450 קלוריות, יש דבר כזה