המרכיבים (ל-6 מנות בכוסות אספרסו קטנות):
200 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות), שבור לקוביות
4 כפות דבש
300 גרם גבינת מסקרפונה (אפשר להשתמש גם בגבינת שמנת כמו נפוליאון, אך הטעם יהיה מעט חמצמץ)
אופן ההכנה:
1. ממיסים במיקרוגל שוקולד ודבש, בפולסים של 20 שניות ומערבבים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד אחידות.
2. אם רוצים לזלף את התערובות לכוסות - מעבירים אותה לשק זילוף, מצננים במקרר עד שהיא מתייצבת ואז מזלפים לכוסות. אם עושים זאת בעזרת כפית - מעבירים את התערובת לכוסות ומצננים במקרר עד התייצבות. שומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
שתפו את המתכון למוס המהיר עם החברים