תבנית: אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה
הרכיבים:
1/2 כוס שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
130 גרם חמאה חתוכה לקוביות
230 גרם עוגיות אוריאו שבורות
אופן ההכנה:
1. ממיסים יחד את החמאה, השוקולד והשמנת (אפשר במיקרו – מפעילים לחצי דקה, מערבבים, ומוסיפים בכל פעם 10 שניות לפי הצורך).
2. מניחים בקערה אחרת את עוגיות האוריאו השבורות, ושומרים בצד חופן לפיזור לאחר מכן.
3. שופכים בערך 3/4 כמות מהשוקולד המומס על העוגיות, ומערבבים.
4. משטחים את התערובת בתבנית, ומפזרים את העוגיות ששמרנו בצד.
5. שופכים מלמעלה את השוקולד הנותר, מכסים ומכניסים לקירור ל-3 שעות לפחות.
6. מחלצים מהתבנית בעזרת נייר האפייה, חותכים לריבועים בגודל הרצוי (ההמלצה שלנו: 2X2 ס"מ), ומאחסנים בקופסה סגורה במקרר.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: ממתק שוקולד-עוגיות ב-4 מרכיבים