3 מטבלי גבינה לניגוב
חולמים על ארוחת ערב קלילה? הנה כמה מטבלים שיסדרו לכם שולחן צבעוני ונחמד: עם סחוג, עם עגבניות וגם אחד סטייל פרובאנס. רק להוסיף קרקרים
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 14/07/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למטבל גבינה ירוק חריף:
גביע גבינה לבנה 5%
כף סחוג ירוק
למטבל גבינה בלקני:
גביע גבינה לבנה 5%
עגבנייה, מגוררת בפומפייה
שן שום, כתושה
מלח
למטבל גבינה פרובנסלי:
גביע גבינה לבנה 5%
בצל סגול קטן, קצוץ
כף צלפים, קצוצים
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
מערבבים כל סוג של מטבל בקערית נפרדת, ומגישים.