אוכל

פשטידת באגט

מאפה בסגנון יווני עם זיתים, גבינות וקרעי באגט שום אפויים וקראנצ'יים. מדובר בפשטידה קלילה ופשוטה להכנה שסוגרת יופי של פינה בכל שעה ביום. חצי שעה ואתם שם

כתבה פרסומית | | פורסם 21/07/16 
  • זמן עבודהיותר משעתיים
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 105 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שקית באגט קראנצ' שום

1 גביע קוטג'

200 גרם גבינה בולגרית

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

חצי כוס טבעות זיתים מגולענים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 מערבבים את הגבינות עם ביצים וזיתים בקערה.

3  מוסיפים לקערה באגט קראנצ' שום ומערבבים.

4  מעבירים לתבנית ואופים חצי שעה להתייצבות והזהבה.

>> עוד ארוחות ערב קראנצ'יות