אוכל

פיצה קראנץ'

הנשנוש הכי כיפי בסביבה נמצא במרחק 15 דקות של עבודה קלילה: מפזרים את חתיכות הפיתה-קראנץ', מעליהן באופן חופשי רוטב עגבניות, מוצרלה ואיזה תוספות שאתם אוהבים, והופ לתנור. פשוט, טעים וקל

כתבה פרסומית | | פורסם 18/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 155 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 שקיות פיתה קראנצ' חיטה מלאה

חצי כוס רוטב עגבניות מתובל (או עגבניות מרוסקות ומתובלות בשום ואורגנו)

חצי כוס מוצרלה מגוררת (אפשר להחליף באיזה גבינה שאוהבים)

תוספות לבחירה: זיתים, תירס, בצל, צ'ילי, טונה, אנשובי 

להגשה:

עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 מפזרים את הפיתה קראנצ' בתבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת. מטפטפים מעל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ושולחים לתנור לכ-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה מעט. 

3 מוציאים מהתנור, מפזרים בזיליקום ומגישים מיד.

>> עוד ארוחות ערב קראנצ'יות