פיצה קראנץ'
הנשנוש הכי כיפי בסביבה נמצא במרחק 15 דקות של עבודה קלילה: מפזרים את חתיכות הפיתה-קראנץ', מעליהן באופן חופשי רוטב עגבניות, מוצרלה ואיזה תוספות שאתם אוהבים, והופ לתנור. פשוט, טעים וקל
כתבה פרסומית |
| פורסם 18/07/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 שקיות פיתה קראנצ' חיטה מלאה
חצי כוס רוטב עגבניות מתובל (או עגבניות מרוסקות ומתובלות בשום ואורגנו)
חצי כוס מוצרלה מגוררת (אפשר להחליף באיזה גבינה שאוהבים)
תוספות לבחירה: זיתים, תירס, בצל, צ'ילי, טונה, אנשובי
להגשה:
עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מפזרים את הפיתה קראנצ' בתבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת. מטפטפים מעל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ושולחים לתנור לכ-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה מעט.
3 מוציאים מהתנור, מפזרים בזיליקום ומגישים מיד.