אוכל

חביתת תירס קראנצ'ית

חביתה משפחתית עבה ועסיסית שהיא כמעט פשטידה, עם תוספות שכולם אוהבים כמו תירס, פלפל אדום וגבינה צהובה

כתבה פרסומית | | פורסם 12/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.7 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3 כפות שמן זית

כוס גרגירי תירס (טריים, קפואים או משומרים)

חצי גמבה חתוכה לקוביות ו/או צ'ילי קצוץ

6 ביצים

2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

כוס פיתה קראנץ' חיטה מלאה

חצי כוס גבינה צהובה מגוררת (לא חובה)

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים מעט את התירס והגמבה, עד שהם מזהיבים.

2 מערבבים את הביצים עם הבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.

3 יוצקים את בלילת הביצים על התירס שבמחבת ומטגנים 2-3 דקות או עד הזהבה.

4 מפזרים פיתה קראנץ' וגבינה צהובה, ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות. 

5 זורים עוד מעט בצל ירוק, ומגישים.

טיפ: מאותם חומרים אפשר להכין חביתות אישיות אפויות בתבנית מאפינס.

>> עוד מפיתה קראנץ'