אוכל

סלט יווני עם קראנצ' זעתר

האמת היא שהסלט היווני כבר מזמן הפך לסלט מקומי, ואם אתם מחפשים לתת לו את חותמת הישראליות הסופית, זרקו פנימה קצת פיתה קראנצ' בטעם זעתר והנה לכם סלט יווני עם טוויסט מקומי

כתבה פרסומית | | פורסם 24/07/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 95 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

3 מלפפונים

3 עגבניות

1 בצל סגול, פרוס דק

200 גרם גבינת פטה, חתוכה ל-3 פרוסות עבות

2 כפות שמן זית

1 כפית חומץ 

פיתה קראנצ' זעתר

אופן ההכנה:

1 חותכים את הירקות גס ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים את שמן הזית, החומץ והפיתה קראנצ' ומערבבים. מניחים גבינת פטה מעל ומגישים.

>> עוד ארוחות ערב קראנצ'יות