האתגר: המסת שוקולד.
המכשול: כמעט כל קינוח המכיל שוקולד דורש את המסתו של האחרון. אז נכון שאפשר לעשות זאת בסיר קטן על להבה נמוכה או במיקרוגל, אך המקצוענים תמיד יעדיפו לעשות זאת בקערה מעל מים חמים - bain mari (בצרפתית: אמבטיית מים). למה? כי יש משהו אלים מדי בהמסת שוקולד מעל להבה, שלא לדבר על המיקרוגל, ואמבט המים החמים מבטיח תוצאה אחידה ועדינה מבלי להסתכן בשריפת השוקולד או התפרקותו. עם זאת, קיימת סכנה שמים חמים מהסיר יחדרו אל הקערה והשוקולד שהומס בסבלנות ועדינות יהפוך מיד לקשה וגושי.
ההצלה: אל תתייאשו ותפנו למיקרו אם מעט מים חדרו לאמבט הצרפתי. כל שעליכם לעשות הוא להוסיף מעט שומן לשוקולד המומס. אתם יכולים להשתמש בחמאה ואפילו במרגרינה. יהיה השומן שתבחרו אשר יהיה, הוסיפו אותו לשוקולד תוך בחישה נמרצת מעל קערת המים החמים ותוך רגע תקבלו שוב תערובת שוקולד מומסת רכה ועדינה.