אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

לחם פודינג עם פירות יער

קחו את החלה שקניתם (או אפיתם בעצמכם) לשבת, ותעשו ממנה מנה אחרת לחלוטין: לחם פודינג בתוספת שוקולד צ'יפס ופירות יער. אף אחד לא חייב לדעת שהיופי הזה הוא גם ניצול מדהים של שאריות

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 18/05/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיnull
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חלה מאתמול (או משלשום)

50 גרם חמאה רכה

כוס חלב

חצי כוס שמנת מתוקה

2 ביצים

כפית תמצית וניל

50 גרם (רבע כוס) סוכר

שליש כוס שוקולד צ'יפס

חצי כוס פירות יער קפואים

2 כפות סוכר נוספות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 פורסים את החלה לפרוסות עבות ומורחים בנדיבות בחמאה. מסדרים בתבנית משומנת.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3 מערבבים חלב, ביצים, שמנת, סוכר ותמצית וניל.

4 שופכים את התערובת מעל פרוסות החלה, מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער וזורים מעל 2 כפות סוכר.

5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהמאפה מזהיב מעט.