צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
לחם פודינג עם פירות יער
קחו את החלה שקניתם (או אפיתם בעצמכם) לשבת, ותעשו ממנה מנה אחרת לחלוטין: לחם פודינג בתוספת שוקולד צ'יפס ופירות יער. אף אחד לא חייב לדעת שהיופי הזה הוא גם ניצול מדהים של שאריות
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 18/05/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיnull
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חלה מאתמול (או משלשום)
50 גרם חמאה רכה
כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
כפית תמצית וניל
50 גרם (רבע כוס) סוכר
שליש כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס פירות יער קפואים
2 כפות סוכר נוספות
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 פורסים את החלה לפרוסות עבות ומורחים בנדיבות בחמאה. מסדרים בתבנית משומנת.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מערבבים חלב, ביצים, שמנת, סוכר ותמצית וניל.
4 שופכים את התערובת מעל פרוסות החלה, מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער וזורים מעל 2 כפות סוכר.
5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהמאפה מזהיב מעט.